- 1
- doboz FRoSTA Panírozott halfilé kaporral
- 2
- db közepes édesburgonya
- 2
- evőkanál olívaolaj
- 1
- teáskanál kakukkfű
- só
- 1
- db mangó
- 1
- fej lilahagyma
- 1
- db kaliforniai paprika
- 1
- evőkanál olívaolaj
- 1
- chili paprika
- 1
- csipet cayenne bors
- 1
- db lime
- só (ízlés szerint)
- korianderlevél
- Melegítsd elő a sütőt 220 °C-ra. Helyezd bele a sütőtálcába a panírozott halfiléket (használhatsz sütőpapírt is).
- Hámozd meg az édesburgonyákat, hosszában vágd ketté és szeleteld hasábokra őket. Szórd meg a kakukkfűvel és sózd meg, olívaolajjal locsold át, majd tedd őket a sütőtálcára, a halfilék mellé.
- Süsd az édesburgonyát a halfilékkel együtt kb. 17 percig (vagy 14 percig légkeveréses programon).
- Készítsd el a mangós salsa szószt. Hámozd meg a mangót, majd kockázd fel. A hagymát aprítsd, a paprikát kockázd fel. Adj hozzá egy kis sót, olívaolajat, a jól felaprított chili paprikát, és facsard rá a lime-ot. Tálalás előtt korianderlevéllel díszítsd.