- 1
- csomag FRoSTA Leveles spenót
- 320 g
- finomliszt
- 220 g
- cukor
- 160 ml
- repceolaj
- 3
- tojás
- 2
- teáskanál sütőpor
- 2
- teáskanál citromlé
- 1
- teáskanál vaníliás cukor
- 0.25
- teáskanál szódabikarbóna
- 0.25
- teáskanál só
- Készítsd el a spenótot: olvaszd ki a FRoSTA Leveles spneótot, nyomd ki a felesleges folyadékot, majd botmixerrel pürésítsd össze a tojásokkal.
- Add hozzá a nedves hozzávalókat: keverd hozzá az olajat és a citromlevet.
- Keverd össze a száraz hozzávalókat: add hozzá a cukrot, vaníliás cukrot, lisztet, sütőport, szódabikarbónát és sót. Keved össze alaposan egy mixerrel vagy szilikon spatulával, amíg sima tésztát nem kapsz.
- Töltsd meg a muffinformákat: béleld ki a muffinformát papír kapszlikkal, majd töltsd meg a tésztával.
- Süsd meg: előmelegített sütőben 200°C-on süsd kb. 20 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán nem jön ki.