XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Mexikói töltött cukkini.

Egy recept javaslata azoknak, akik szeretik az erősebb és karakteresebb ízeket. Finom ropogós cukkini mexikói csirkével töltve. Nehézségi szint: könnyű Kalória tartalom: 140 kcal/adag

25 perc
kiszerelés: 4
Elkészítés
Összetevők
1
csomag Mexican Chicken FRoSTY
2
nagy cukkini
250 ml
paradicsom püré
1
csokor friss koriander
2
evőkanál olívaolaj
1
paradicsom
  1. Egy serpenyőben melegítsd fel 2 evőkanál olajat, majd dobd bele a fagyasztott ételt, és közepes lángon melegítsd 11-12 percig, időnként keverve.
  2. Vágd ketté hosszában a cukkinit, majd ürítsd ki a belsejét (a maradék zöldségekhez hozzáadhatod a serpenyőn melegített tölteléket).
  3. Adj hozzá paradicsom pürét, majd forrald fel.
  4. Helyezd a cukkinit egy tűzálló edénybe, és töltsd meg a serpenyőben készült töltelékkel. A tetejére helyezd a paradicsom szeleteket, majd locsold meg olívaolajjal.
  5. Helyezd 180°C-ra előmelegített sütőbe, és süsd körülbelül 20 percig.
  6. A sült cukkinit friss koriander levelekkel szórd meg.

Boltkereső

Írja be az irányítószámát, vagy ha nem talál eredményt az Önhöz legközelebb eső helyét és az Ön területén lévő összes kereskedő megjelenik, ahol FRoSTA-t vásárolhat.

Minden FRoSTA csomagon talál egy 8 jegyű gyártási kódot (kezdve L-vel), amit ha beír az összetevő-nyomkövetőbe, fel lesz sorolva az termék összetevőinek pontos eredete. i A kód egy nyolcjegyű szám- és betűsor. "L" betűvel kezdődik, és a csomagolás hátoldalán vagy oldalsó szárnyán található - közvetlenül a lejárati dátum alatt. x

Használjon példa terméket: