Receptek
Spenótleves gyömbérrel és korianderrel.
Próbáld ki a spenótlevesünk receptjét gyömbérrel és korianderrel - egy sima és aromás kompozíció, amely ötvözi a spenót enyhe ízét a gyömbér enyhe csípőségével és a koriander frissességével. Nehézségi szint: könnyű. Kalória tartalom: 270 kcal adagonként.
- 1
- csomag FRoSTA Aprított spenót
- 500 g
- krumpli
- 300 ml
- 30%-os tejszínhab
- 500 ml
- víz
- 3
- kisebb hagyma
- 2
- gerezd fokhagyma
- 15 g
- gyömbér gyökér
- 10 g
- vaj
- 2
- evőkanál olívaolaj
- 3
- teáskanál curry fűszerkeverék
- 1
- teáskanál citromlé
- egy maroknyi korianderlevél
- só
- Melegítsd fel egy lábasban az olívaolajat és a vajat, majd dobd bele a felaprított hagymát és az apróra vágott fokhagymát.
- Adj hozzá 2 teáskanál curryt, reszelt gyömbért és kockákra vágott krumplit.
- Pirítsd össze mindezt, majd öntsd fel vízzel, és főzd, amíg a krumplik megpuhulnak.
- Adj hozzá a FRoSTA aprított spenótot és az apróra vágott koriandert, majd forrald fel.
- Keverd össze, majd pürésítsd az egészet.
- Adj hozzá tejszínt, ízlés szerint ízesítsd sóval, curryvel és citromlével.